Udlejning af IT-konsulent

Udlejning af IT-konsulent

Udlejning af IT-konsulent er én af CompliTs hovedydelser til at varetage outsourcingen af din IT-drift. Vores kompetencer spænder bredt, således at du får dækket netop din virksomheds behov.

Med en fast IT-mand i huset får du klaret en række opgaver som for eksempel installation, konfigurering og klargøring af hardware og software, fejlretning, drift, brugersupport, og hvad der ellers måtte ligge af opgaver under IT-paraplyen hos din virksomhed.

En lejeaftale med CompliT sikrer dig en erfaren konsulent, der løbende uddannes og opkvalificeres med de nyeste redskaber inden for IT-verdenen.

Hos CompliT får du:

  • Fleksibel arbejdskraft i spidsbelastningsperioder
  • Stærkt bagland med brede kompetencer og mange års erfaring
  • En dedikeret og ordentlig konsulent med indlevelse og forståelse for din forretning
  • Ressourcer til at gøre det, du er bedst til
  • Ingen udgifter til annoncering, ansættelsesprocedurer, uddannelse af egne IT-folk m.v.

Forudsætning for leje af IT-konsulent

  • Udlejningsperioden planlægges på forhånd
  • Omfanget skal som udgangspunkt være minimum en arbejdsdag pr. gang
 

Lejeperiode, omfang og konsulentprofil kan tilpasses den enkelte virksomheds behov.

Vores IT-konsulenter

CompliT har tre typer af profiler: Tekniker, Systemkonsulent/Kompetencekonsulent og Seniorkonsulent.

En tekniker

– finder og løser hardware-problemer af fysisk karakter på PC og serverplatformen, og de servicerer såvel på værkstedet som hos brugerne.

Kompetencen og certificeringerne er primært fra de førende producenter: Lenovo, IBM og HP.

En systemkonsulent/kompetencekonsulent

– anvendes til opgaver vedrørende fejlfinding, vedligeholdelse og installation (konstruktion) af basis- og applikationsprogrammer.

Systemkonsulenten løser opgaver, der er relateret til enkeltbrugeroperativsystemer som for eksempel Windows 7, 8 eller 10, samt basale opgaver relateret til flerbruger- eller netværksoperativsystemer.

Yderligere varetager de opgaver som for eksempel optimering, installation og administration af både enkeltbruger-, flerbruger- og netværksoperativsystemer, som alle er driftsrelatererede opgaver, samt med analyse, planlægning, konstruktion/design og dokumentation af IT-komponenter, dels med projektledelse og dels med håndtering af komplekse problemstillinger vedrørende netværks- eller kommunikationskomponenter.

Konsulenten varetager således opgaver såsom rådgivning, håndtering af delvise eller hele projektforløb, kommunikation samt integration af forskelligartede miljøer.

En Seniorkonsulent

– beskæftiger sig med projektledelse, planlægning og styring af de ressourcer og leverancer, der måtte indgå i et givent projekt.

Seniorkonsulenten varetager opgaver som udarbejdelse af opgave- og ansvarsbeskrivelser, ressource-allokering, udarbejdelse af tids- og aktivitetsplaner, igangsætning, koordinering, opfølgning og afslutning af opgaver, fastlæggelse af rapporteringsprocedurer og mødestruktur, samt afholdelse af projekt- og styregruppemøde.