CompliT leverer nærvær, indlevelse og IT i øjenhøjde!

Hvad laver vi?

CompliT leverer totalløsninger og ekspertviden inden for IT-infrastruktur.

Vi kan helt eller delvis fungere som jeres IT-funktion enten ved besøg af vores mandskab eller via fjernsupport.

Vi rådgiver, designer og skræddersyr løsninger, der bedst matcher jeres behov, implementerer og driver jeres informations– og kommunikationsplatforme.

Vi skaber kommunikation mellem mennesker!

Hvordan arbejder vi?

Vi sætter os ind i din forretning, så vi forstår dine behov, og vi forventningsafstemmer altid, så der er klarhed om opgaverne og deres omfang.

Vi tager dine opgaver seriøst og slipper dem ikke, før de er løst.

Vi arbejder fleksibelt, så du får hjælp, når behovet opstår, og på samme tid arbejder vi i øjenhøjde og taler samme sprog som dig.

Vi tager ansvar for din IT-drift!

Hvorfor er vi her?

CompliT er her, fordi vi gerne vil varetage din IT-drift!

Det vil vi, fordi hverdagen med vores arbejdsopgaver er uforudsigelig og udfordrende, som er det, der gør vores arbejde sjovt og givende for sådan en flok nørder som os.

Vores ambitioner om at varetage din IT-drift understøttes af mere end 25 års erfaring i IT-branchen og et fælles drive, der bare får tingene til at lykkes.

Vi er her, fordi vi er dem, vi er!

Hvem er vi?

Hos CompliT står vi skulder ved skulder, og vi sparrer med og støtter hinanden for at få tingene til at lykkes første gang.

Vi sætter pris på nærvær og relationer med både hinanden og vores kunder, vi har forståelse for hinanden, og vi engagerer os i hinandens liv og arbejde, fordi det er vigtigt for vores arbejde og arbejdsglæde.

Det engagement smitter af på vores kunder.

Vi er CompliT!

…læs også om CompliTs værdisæt