For Skjøde er hjælpen altid nær med CompliT

Domicilflytning og store og små problemer – Skjøde føler sikkerhed og stor værdi med CompliT som IT-partner.

Skjøde er en veletableret, landsdækkende entreprenørvirksomhed med sammenlagt 50 års erfaring inden for total- og hovedentrepriser for offentlige og private bygherrer.

Aktiviteterene omfatter både erhvervsbyggeri, almene og private boliger, skoler og uddannelsesinstitutioner, børnehaver, detalihandelsbutikker og meget andet over hele Danmark.

Vores forretning betyder derfor, at kommunikationen er nødt til at være 200 procent i orden, fordi projekter af de størrelsesordener involverer rigtigt mange mennesker og rigtigt meget dokumentation, der skal være tilgængeligt døgnet rundt fra både hovedkontoret i Odense og de enkelte byggepladser,” fortæller Allan Nielsen, der er administrerende direktør.

Domicilflytning med alt hvad det indebærer

CompliT var desuden med, da Skjøde i 2016 flyttede fra deres ellers faste rammer igennem 40 år i Skalbjerg ved Vissenbjerg til Odense, hvor CompliT blandt andet overflyttede alle systemer og fik dem op at køre i løbet af ingen tid.

Til den mere fancy del af domicilflytningen leverede CompliT de anerkendte Loewe-storskærme til hele huset, som ledelse og medarbejdere dagligt benytter til at dele information mellem de ansatte, præsentere nye projekter og holde projektgennemgangsmøder.

Skjøde Domicil

Mere end 10 år med sikkerhed

Designerfjernsyn og hurtigt assistance er ikke det eneste, CompliT bidrager med. Det handler nemlig også om noget helt andet. Nemlig, sikkerheden i, at hjælpen fra CompliT altid er nær.

Samarbejdet med CompliT har i mere end 10 år haft stor værdi for os, fordi vi ved, at der tages hånd om sagerne. Blandt andet når servere i virksomheden skal udskiftes eller vedligeholdes, eller de har et akut problem, så har Skjøde den sikkerhed, at der altid er hjælp at hente.


Allan Nielsen, Administrerende direktør

Besøg Skjøde her