Le-Klint har valgt den rigtige og sikre IT-samarbejdspartner

Hos Le Klint oplever de med CompliT som IT-partner et altid højt serviceniveau og høje faglige kompetencer.

Le Klint A/S udvikler, producerer og sælger kvalitetsprodukter indenfor belysning, og deres verdenskendte produkter skabes i samarbejde med velrenommerede designere og arkitekter.

Som designfirma er vi i en konstant udvikling og kodeordene for os er tradition og fornyelse,” fortæller Kim Veckstrøm Jensen, der er administrerende direktør.

“Vi stiller derfor også store krav til vores medarbejdere og deraf også til firmaets samarbejdspartnere og leverandører.”

Efter mere end 60 år på markedet er Le Klint i en spændende fase med udvikling af nye produktsegmenter og et stigende eksportmarked.

CompliT har fulgt med udviklingen

Som dansk produktionsvirksomhed står de dagligt overfor en række globale udfordringer og netop i denne fase, er det vigtigt med den helt rigtige samarbejdspartner, og CompliT har igennem 20 år været Le Klints faste IT-partner.

CompliT er et firma, der virkelig har forstået kontinuerligt at udvikle og tilpasse sig kundens behov,” forklarer Kim Veckstrøm Jensen.

Derfor er CompliT for os meget mere end IT-leverandør, og i dag betragter vi CompliT som vores eksterne IT-afdeling.

 

Kim Weckstrøm Jensen, Administrerende direktør
Besøg Le Klint her

Le Klint

CompliT er altid hurtige til at løse problemer. Enten møder de selv op eller klarer problemerne via en remote opkobling,” fortæller Dorthe Pedersen, som er tidligere IT-ansvarlig.

Hun oplever et højt serviceniveau blandt CompliTs medarbejdere og fortæller, at de ikke går, før opgaven er løst.

Som eksempel nævner Dorthe Pedersen en ny serverplatform, der blev implementeret midt i sommerferien, og at alt IT efter en større rebranding af Le Klint blev genetableret på kun en uge.

Sparringspartner og gode kolleger

“CompliT har også været en særdeles god sparringspartner at have på sidelinjen ved etablering af elektronisk lagerstyring – lige fra planlægningsfasen til idriftsættelsen og er selvfølgelig også med ved næste projekt i 2005 som er e-handel.”

Hos Le Klint lægger man stor vægt på, at kvalitet og pris hænger sammen. En værdi de deler med CompliT. Derfor har de hos Le Klint brugt IBM de sidste ti år.

Også på medarbejderfronten roser de CompliT.

CompliTs medarbejdere har gode personlige egenskaber, er nemme at omgås og er vellidte i vores virksomhed. De virker som gode kolleger,” konkluderer Dorthe Pedersen.

 

Dorthe Pedersen, Tidligere IT-ansvarlig