CompliT er en bundsolid og kompetent virksomhed

I en international virksomhed som HOWE med medarbejdere i hele verden er det vigtigt med en fleksibel, dygtig og hurtig samarbejdspartner.

HOWE A/S er en international virksomhed indenfor møbelbranchen med hovedkontor i Odense, som udvikler, producerer og sælger pladsbesparende og multifunktionelle løsninger af eksklusivt og højt forarbejdet design – primært til virksomheder, men også til private i hele verden.

HOWE er gået fra at være en lille lokal virksomhed i Middelfart med lokale leverandører og salg i få lande til i løbet af en kæmpe udviklingsproces på 20 år at være en international anerkendt møbelleverandør med salg over hele verden.

Dertil hører internationale leverandører, datterselskaber, kontorer, showrooms og med større hubs i USA, UK, Frankrig, Danmark, Polen og Kina, som rummer omkring 60 procent af HOWEs medarbejdere, og som alle er afhængige af virksomhedens servere og telefonanlæg.

Det stiller høje krav til alle dele af virksomheden, herunder IT, som bliver vigtigere og vigtigere for at binde det hele sammen.

CompliT lever op til stigende krav

“Det er meget afgørende, at vores IT fungerer optimalt, og at servicen i tilfælde af nedbrud er optimal og hurtig,” forklarer Michael Jacobsen, der er administrerende direktør i HOWE.

Det har CompliT formået at leve op til på fornemste vis gennem de seneste selv samme 20 år, hvor vi har haft dem som samarbejdspartner.

HOWE oplever et højt niveau af service og ansvarlighed fra CompliT, som altid rykker hurtigt ud og udbedrer kritiske ting i systemet uden de store gener for HOWEs medarbejdere. Meget udføres nemlig remote via opkobling til systemet og ved at opgaverne følges til dørs. En metode der sparer tid og penge.

Lokale med HOWE-stole

HOWE har leveret indretningsløsninger til St. Pauls Cathedral i London, Louvre i Paris, Vatikanet, Pentagon i USA, Harvard University i USA og andre verdenskendte institutioner.

“Sidstnævnte betyder rigtigt meget, når man har medarbejdere siddende over hele verden, og som ikke kan arbejde, hvis der er nedbrud på server eller andet,” siger Michael Jacobsen.

På rådgivningssiden roser han også CompliT, som kalder rådgivningen stærk, fleksibel og innovativ og med den nødvendige tid, der betyder, at HOWE kan være på forkant med udviklingen og finde den mest optimale løsning med den bedste økonomi.

CompliT er en bundsolid virksomhed, som er kompetent, tager ansvar og yder en optimal service og har aldrig svigtet,” siger Michael og tilføjer: “Samtidig er medarbejderne hos CompliT behagelige at samarbejde med, og man mærker deres passion for det arbejde, de udfører.

“Jeg kan derfor på det kraftigste anbefale CompliT som IT-leverandør og rådgiver.”

Samarbejdet mellem HOWE og CompliT har varet i mere end 20 år nu.

 

Michael Jacobsen, Administrerende direktør
Besøg HOWE her